Workshops

              Workshops EERSTVOLGENDE WORKSHOPSTEEN IN-VILTEN

Eerst volgende workshop op zondag 24 maart in Hoofddorp

* Eerstvolgende workshop nog onbekend

……….. 

Workshop vilten ketting   –   bijzondere ketting met een “in-gevilte steen”, schelp of ander voorwerp

Klik op de foto’s voor vergrotingen!  

Workshop vilten ketting maken  –  een steen, schelp, fossiel of iets anders in-vilten. Een leuke workshop met een als resultaat een bijzondere en opvallende ketting die heerlijk draagt en een echte “eyecatcher” is. Je kunt een mooie steen die je hebt gevonden of een herinnering is aan die speciale vakantie tot een aparte en mooie draagbare ketting maken.

Het is een speciale techniek waardoor de steen/schelp/fossiel/ etc. één geheel vormt met de vilten ketting. Een leuke workshop waar een beetje “viltvaardigheid” wel voor nodig is. Mocht je die niet hebben dan is de Basisvilt workshop bij ons ook te volgen. Neem hiervoor contact met mij op. Vilten is een héérlijke en ontspannende bezigheid met als resultaat een bijzondere en draagbare ketting voor jezelf of om cadeau te geven.

Voorgaande workshops gaf ik bij Meervilt in Haarlem maar door verhuizing naar Texel is dat voor sommigen toch wat té ver. Vandaar dat ik deze workshop nu in eigen atelier in Hoofddorp geef. Heb je interesse bel of mail mij zodat we een datum kunnen afspreken.

Kosten: de workshop duurt van 10.00 tot ca.15.30 uur en kost € 85,00 incl. materialen, koffie/thee en iets lekkers. De lunch neem je zelf mee evenals het in te vilten object/steen/schelp. Mocht je niets hebben dat geschikt is of wil je liever iets anders dan heb ik hier een ruime keuze stenen, schelpen, etc. van ca. € 2,00 t/m € 8,50 die je hier tijdens de workshop kunt kopen.

Heb je nog vragen bel of mail me gerust op mob. 06-29053123 of info@jollygoods.nl  Het adres van mijn atelier is Statendam 11 in Hoofddorp ( op de 2e etage dus 2 trappen op ! ), workshops gaan door bij minimaal 3 personen.

Prijs: € 85,00 

 

Reviews Workshop:

 Dank voor je leuke en inspirerende workshop.
‘T was een heerlijke dag.

Mevr. v.K.

*****

Ik ben erg geïnspireerd geraakt, superleuk! En heel blij met mijn halssieraadjes. 🍀

Mevr. H.

*****

Het was super leuk om te doen.
Ben blij met mijn ketting

Mevr. van E.

*****

Het was zo’n leuke en leerzame dag! Dankjewel ✨💕

Mevr. H.

*****

Beste Joan,
Afgelopen vrijdag was ik bij je workshop. Ik vond het een leuke dag en ben blij met het resultaat, mede dankzij je aanwijzingen en hulp als ik het even niet meer wist. Ik wil je ook een compliment geven voor je website, zo verzorgd en aantrekkelijk. En wat een mooie producten maak en verkoop je! Het zou zomaar kunnen dat ik nog eens iets moois bij je uit kom zoeken.

met vriendelijke groet,
Marion B.

*****