Over JollyGoods

JB Atelier-diversen- 16

 

Mijn naam is Joan van Rees,  eigenaar van Jollygoods. 

Ik ben afgestudeerd aan de KABK (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten) in Den Haag op de afdeling Textiele Werkvormen (Dessin en Monumentaal). Hier heb ik veel kleur- en vormgevingsstudie’s gedaan op het gebied van dessins voor o.a. meubelstoffen, gordijnstoffen en behang en later ook in de grafische industrie (o.a. kadopapier, etc.). Verder maak ik zeefdrukken, etsen, viltontwerpen en sieraden.

Daarnaast ben ik (Verkoop)Styliste voor particulieren die hun woning willen gaan verkopen;  ik doe de styling en maak de fotopresentatie voor op Funda. Maar ook voor degenen die willen blijven wonen en aan verandering toe zijn geef ik woningadvies evenals voor winkels en bedrijven. Voor meer informatie kun je terecht bij For Sale Verkoopstyling. Zie mijn website  www.forsaleverkoopstyling.nl

Nadat ik diverse cursussen, modules en workshops “Tassen maken” heb gevolgd was mijn interesse voor het werken met leer gewekt en ontstond het idee van Jollygoods, een (web)winkel/atelier met alleen maar unieke, leuke, kleurige en mooie designer tassen, etuis, armbanden en meer…..

Herken je dat, nooit precies de juiste tas in de juiste kleur, dessin, afmeting, etc. etc. kunnen vinden?

Ik wel en daarom ben ik met mijn eigen Tassen-label Jollybags begonnen.

Hiervoor ontwerp ik verschillende modellen tassen, shoppers, etuis en armbanden in vele soorten en kleuren leer, met prints, uni kleuren, vachtjes met bijpassende voeringstoffen en  allemaal vanuit mijn eigen leeratelier.

 Jollygoods   –   Dutchdesign   –   Designerbags   –   Jollybags  

Ben je op zoek naar een uniek en leuk cadeau om weg te geven of misschien wel iets voor jezelf, kom dan gerust eens langs in mijn atelier zodat ik je mijn collectie tassen, armbanden, etuis en grote kleurige leervoorraad kan laten zien.

Altijd een unieke tas, een échte Jollybags dus………. !!!

Voor verdere inspiratie en informatie kun je kijken op deze website. Wil je meer weten of direct een tas, etui of armband bestellen? Bel of mail mij gerust, kijk bij contact voor de gegevens.